De jeugdafdeling krijgt meer vorm

EvenVoorstellen

Vier nieuwe voorzitters stellen zich graag aan u voor.

Wij zijn bezig om de Jeugdafdeling opnieuw vorm te geven. Naast een uitvoerinsagenda per commissie zal een ontwikkelplan en een ontwikkelagenda worden opgesteld voor de jeugd. Door integraal te gaan samenwerken en activiteiten op elkaar af te stemmen zullen op een effectieve en efficiënte manier resultaten en doelstellingen worden bereikt en successen worden gevierd.

Vanuit het bestuur zijn Merel Bilstra (Ledenwerving en Ledenbinding) en Kasper Herrewijn (Technische Zaken Jeugd en Marketing & Communicatie) verantwoordelijk voor de verdere inrichting van de Jeugdafdeling en het behalen van de doelstellingen. Uiteraard is deze ontwikkeling onderdeel van een groter plan waar wij als bestuur mee bezig zijn. Hierover worden jullie in het nieuwe seizoen nader geïnformeerd.

Merel en Kasper doen dit samen met vier voorzitters die zich graag kort voorstellen.

Judith Kats, Voorzitter Technische Zaken Jeugd

judithMijn naam is Judith Kats en ik zal het voorzitterschap van de Technische Zaken Jeugd (TZJ) op mij nemen. Ooit begonnen als welp bij Vitesse (Beilen) korfbal ik sinds 2011 bij Oranje Zwart. Naast korfballen heb ik training gegeven aan verschillende jeugdteams en ondersteun ik, wanneer mogelijk, diverse commissies. Als voorzitter zal ik mij inzetten om de goed lopende TZJ te ondersteunen om de korfbalkwaliteiten en het plezier van onze jeugd te verhogen. Heb je vragen of opmerkingen over TZJ dan hoor ik dat graag.

Job Klinkhamer, Voorzitter Marketing & Communicatie

jobDe meesten zullen mij wel kennen, maar vooral als iemand die eigenlijk te veel tijd bij de vereniging doorbrengt. Overdag houd ik mij bezig met business intelligence, met name de verbinding zoeken tussen data/informatie en de strategie van een organisatie. Binnen Marketing komt dit vooral in het werven van nieuwe leden. Zo hebben we vorig jaar scholen voor clinics uitgezocht op basis van inschrijvingen van bepaalde leeftijdsgroepen. Daarnaast werken we actief aan het promoten van ons verenigingsgevoel, de recent geplaatste welkomstdoeken zijn daar een voorbeeld van.

Kim Witting, Voorzitter Werving

kimIk ben al van jongs af aan lid van Oranje Zwart. Ik ben begonnen met training geven en zit inmiddels ook al een aantal jaar in de JAGRO. Alles wat ik bij de club organiseer, doe ik altijd met enorm veel plezier. Ik vind het fantastisch om kinderen een leuke dag te bieden met betrekking tot korfbal en haal hier dan ook veel energie uit. De stap naar voorzitter van de wervingscommissie is voor mij dan ook leuk en uitdagend. Ik zal hier met veel enthousiasme instappen. De komende jaren wil ik de vereniging zien groeien en hier zal ik dan ook mijn
uiterste best voor doen.

Ester Herrewijn, Voorzitter JAGRO

esMijn naam is Ester Herrewijn-Sluiter. Sinds een paar jaar ben ik, als moeder van drie spelende kinderen, verbonden aan Oranje Zwart en ik mag zeggen, met veel plezier! Vorig jaar heb ik het voorzitterschap van de JAGRO overgenomen. We hebben een leuke en enthousiaste groep vrijwilligers binnen de JAGRO. Ik wil mij graag inzetten voor het organiseren van leuke activiteiten voor onze jeugd om zo bij te kunnen dragen aan de slogan: “Oranje Zwart: meer dan een korfbalvereniging”. Mochten jullie leuke ideeën hebben of aan willen sluiten bij de commissie om een bijdrage te leveren aan een activiteit, dan hoor ik dat graag.


Als bestuur wensen wij de voorzitters veel succes en plezier!

Steeds meer (nieuwe) enthousiaste vrijwilligers sluiten aan bij één van de commissies. Mocht jij nog iets voor een specifieke commissie willen betekenen, dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom. De nieuwe opzet maakt het mogelijk om onderdeel te zijn van een project, met een duidelijk begin en een eind. Dit betekent dat je niet bij alle vergaderingen/activiteiten van een commissie aanwezig hoeft te zijn. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en de verwachte tijdsbesteding zodat we op basis van jouw wensen en mogelijkheden een passende bijdrage kunnen afspreken. Samen maken wij de vereniging! Voor vragen kan je contact opnemen met Merel of Kasper.

Het bestuur,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.