Dankwoord

Nicolas

Beste leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers

Allereerst hoop ik dat ik niemand ben vergeten. Vorig jaar februari ben ik begonnen met mijn afstudeerjaar van de opleiding Sportkunde. Voor mijn afstuderen ben ik terecht gekomen bij Stichting Sportpark de Marslanden en korfbalvereniging Oranje Zwart. Ik ging onderzoeken op welke wijze Oranje Zwart zich kon ontwikkelen om te groeien naar 300 leden. Om deze doelstelling concreet te maken voor mijn onderzoek is er in overleg besloten in eerste instantie het onderzoek te focussen op de jongste doelgroep.

Inmiddels een jaar later kan ik met trots melden dat mijn onderzoek en advies ruimvoldoende zijn beoordeeld. Begin maart zal ik de resultaten presenteren aan het bestuur. Deze zullen het onderzoeksrapport en adviesrapport in ontvangst nemen.

Ik wil graag iedereen bedanken die mij geholpen heeft het mogelijk te maken dat ik het onderzoek succesvol kon afronden. Inmiddels is, zoals de meesten al weten, er een wervingscampagne gestart voor nieuwe kangoeroeleden. Het werkgroepje is hier druk mee bezig en de eerste vruchten zijn al geplukt. Met deze aanpak worden er in de toekomst nog meer vruchten geplukt. Om deze aanpak te blijven ondersteunen zal ik in ieder geval komend jaar nog blijven ondersteunen.

Hoe meer vruchten hoe beter. Deze werkgroep kan helaas niet alles alleen doen. Hoe meer leden, hoe meer teams en des te meer trainers er nodig zijn enzovoort. Om te voorkomen dat de vereniging zich niet door kan ontwikkelen en groeien hoop ik dat er in de nabije toekomst leden, ouders of verzorgers zich aanmelden als vrijwilliger. Ieder persoon heeft zijn kwaliteiten en deze kunnen binnen een vereniging goed van pas komen. Er zijn veel taakjes of commissies die maar 1 of 2 uurtjes in de maand je tijd vragen. Voel jij je geroepen en/of wil jij iets betekenen voor Oranje Zwart of ervoor zorgen dat jijzelf en/of je kind(eren) een nog sterkere vereniging heeft? Vraag dan bij de bestuursleden naar de mogelijkheden.

Nogmaals wil ik iedereen bedanken en we spreken elkaar snel.

Met sportieve groet,

Nicolas Duval