Clinics voor leerlingen basisscholen

Na het plaatsen van 3 korfbalbomen bij De Ichthus, Het Montessori Kindcentrum en vorige week bij Het Mozaïek/Mozadance vinden wij het tijd om de leerlingen van deze basisscholen (vanaf groep 3) uit te nodigen om kennis te komen maken met de mooie sport korfbal bij onze vereniging.

Dé sport voor jongens en meisjes samen! Het is intensief, er zijn veel balcontacten en er wordt veel op de korf geschoten en gescoord. Dit zorgt voor een hoge succesbeleving bij de kinderen.

Zeker in deze tijd is het belangrijk dat kinderen blijven sporten en uitgedaagd worden om te bewegen. Drie trainers van onze vereniging, Aniek, Lars en Bram, verzorgen clinics. Geheel kosteloos! Wij hebben plaats voor 30 kinderen per clinic. Deelname gaat op volgorde van inschrijving.

De clinics worden gegeven op onderstaande data:

Woensdag 17 juni van 15:00 tot 17:00 uur.
Woensdag 24 juni van 14:00 tot 16:00 uur.

Vooraf inschrijven is verplicht gezien het maximale aantal deelnemers op basis van de geldende protocollen. Dit kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn er klaar voor!
WEES WELKOM!

JPG Uitnodiging clinics 17 en 24 juni KV Oranje Zwart