Betaald parkeren?

Update 1 april 2019:

Beste leden.

Er is extra informatie over het betaald parkeren, dit willen we jullie niet onthouden.

Na vele reacties te hebben ontvangen van leden en ouders van leden zijn wij blij om te kunnen melden dat wij vandaag, MAANDAG 1 APRIL, na een gesprek met de gemeente te horen hebben gekregen dat het betaald parkeren toch niet doorgaat.

Het bestuur


Beste leden,

Over ruim een week wordt het korfbalseizoen op het veld voortgezet.

Gezien de groei van de verenigingen op de Marslanden wordt een parkeerprobleem voorzien op en rond het sportpark. De gemeente heeft daarom besloten, in overleg met sportpark Marslanden en de verenigingen, om toch betaald parkeren zones aan te wijzen, zo ook de parkeerstrook naast het veld, langs het spoor.

Aan de bestuursleden van Oranje Zwart worden parkeerplaatsen op kenteken toegewezen. Daarnaast worden diverse parkeerplaatsen toegewezen aan Oranje Zwart die door leden te gebruiken zijn. Om gebruik te maken van deze plekken willen wij jullie vragen jullie kenteken toe te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit zal dan verder worden afgestemd met de gemeenten. Als deze plekken vergeven zijn, geldt betaald parkeren.

De komende week zal er meer duidelijk worden. Wij blijven jullie informeren maar wij wilden jullie hier toch via de nieuwsflits alvast over op de hoogte brengen.

Wij vragen dan ook jullie begrip voor eventueel ongemak en overlast als de gemeente komende weken aan de slag gaat met het aanleggen van deze betaald parkeren zone.

Het bestuur