Afsluiting Marsweg

BELANGRIJK: Afsluiting Marsweg t.h.v. de spoorkruising

De Marsweg t.h.v. de spoorkruising - dus niet de toegangsweg naar de sportvelden - gaat voor een langere periode dicht.

Vanaf 2 september geldt dit al voor fietsers; dan gaan de fietspaden aan beide zijden van de Marsweg dicht. Maandag 26 augustus start de aannemer met de voorbereidingen aan de oostkant van de Marsweg. De westkant (aan de kant van de sportvelden) blijft die week gewoon open. Vanaf dinsdag 27 t/m vrijdag 30 augustus wordt er fysiek gewerkt op die locatie.

Regulier verkeer kan gewoon de bouwplaats passeren. De toegangsweg zal slechts ten dele gestremd zijn. Vanaf het stadscentrum is de afslag richting Marsweg gedeeltelijk afgezet. Je kunt echter gewoon afslaan richting de Marsweg.

Concreet betekent dit voor de bereikbaarheid van KV Oranje Zwart met de auto het volgende:

  • Tussen vrijdag 13 september 19.00 uur en maandag 7 oktober 06.00 uur zijn onze sportvelden met de auto alleen vanaf het stadscentrum direct te benaderen. Als je vanaf de zuid-kant komt wordt je in die periode via de Ceintuurbaan omgeleid.

Concreet betekent dit voor de bereikbaarheid van KV Oranje Zwart met de fiets het volgende:

  • Tussen maandag 2 september 06.00 uur en maandag 28 oktober 06.00 uur zijn onze sportvelden met de fiets alleen vanaf het stadscentrum direct te benaderen. Als je vanaf de zuid-kant komt, wordt je als fietser omgeleid via de Gerenweg-Weteringpad-Marslandenpad.

Het bestuur