3 op een rij

Dit is niet een nieuw spel, uitgegeven door één van de spellenfabrikanten, maar een heuse vermelding van 3 teams van Oranje Zwart die aanstaande zaterdag KAMPIOEN kunnen worden.

C2.

De C2 is een leuk team met veel "nieuwe" kinderen die onder begeleiding van Ester, Britt en Ron, die voor het eerste seizoen training geven, voor de tweede keer kampioen kunnen worden. De C2 maakt, zowel individueel maar ook als team, een goede ontwikkeling door. De beide C-teams trainen regelmatig samen en hebben daardoor een hechte band ontwikkeld. Met dank aan Anne Bootsma en Marco Luten.

S4.

Senioren 4 heeft nog 1 punt nodig aanstaande zaterdag. Zij hadden verwacht dat 30 maart a.s. de grote finale zou zijn, tegen SCO, maar door puntverlies van hun kant, kan het zomaar zo zijn dat S4 het nu al "in the pocket" heeft. Een aantal jeugdige spelers uit de A's hebben hier zeer zeker een bijdrage aan geleverd, alsmede een aantal invalbeurten uit andere seniorenteams. De training op donderdagavond moest door sommigen geregeld overgeslagen worden om op zaterdag vol gas te gaan (uit betrouwbare bron vernomen). Noveas 2 is zaterdag een pittige tegenstander maar zij gaan zeker voor het kampioenschap.

S2.

Wekelijks heeft een ieder de wedstrijdverslagen kunnen volgen van de selectie. Het zal menigeen dan ook niet ontgaan zijn dat het tweede zaterdag kampioen kan worden. Het team is er klaar voor! Trainer Simone van der Kolk en teambegeleider Harry Dreuning nemen het team mee naar Emmen en wij vertrouwen erop dat zij 2 punten mee naar huis zullen nemen.

Een ieder die één van deze teams, of alledrie, een warm hart toedraagt, zou ik dan ook willen uitnodigen om ze te komen aanmoedigen. Tijd en plaats zijn te vinden op onze site onder COMPETITIE en daarna Programma.

Wees welkom!

bl024 korfbal zilveren beker