15 jaar G-korfbal

15-jarig jubileum G-korfbal Oranje Zwart

Bijna 15 jaar geleden zijn wij binnen Oranje Zwart begonnen met het geven van trainingen aan G-korfballers. Sindsdien wordt er elke week met veel enthousiasme training gegeven. Het G-korfbal is speciaal bedoeld voor iedereen die het lastig vindt om mee te doen bij de standaard trainingen, denk bijvoorbeeld aan mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

De huidige trainers, Kimberley en Robert doen dat elke week spelenderwijs om te zorgen dat er zoveel mogelijk plezier beleefd wordt. Nog niet zo heel lang geleden is er een eerste aanzet gemaakt om onze G-spelers naar het spelen van Monokorfbal te begeleiden. Wat een geweldig nieuws. Dit betekent dat er binnen niet al te lange tijd een heus wedstrijdprogramma gespeeld kan gaan worden. Het staat nog in de kinderschoenen maar we moedigen dit natuurlijk aan.

Afgelast i.v.m. corona-crisis: Op zaterdag 11 april gaan wij het 15-jarig jubileum van ons G-team vieren. Van 14.00 tot 16.00 uur wordt er een feestelijke invulling gegeven aan deze heugelijke dag! De locatie zal ons eigen clubhuis en veld zijn (bij slecht weer een alternatieve zaallocatie). Een klein tipje van de sluier wil ik toch graag oplichten: er wordt een toernooi gespeeld met 2 andere verenigingen (G-korfbal), die uitgenodigd zijn om dit feest te vieren samen met ons G-team.

Wij nodigen een ieder die ons G-team een warm hart toedraagt van harte uit om dit jubileum samen te vieren. Noteer de datum alvast in jullie agenda. Gegarandeerd een geweldig feest!