Een Oranje Zwart hart onder de riem!

Niet meer naar de trainingen, niet meer een wedstrijd spelen, niet meer afspreken voor van-alles-en-nog-wat bij Oranje Zwart. Je ergeren aan de vieze kleedkamers, het zand in de gangen, een pikkende bar, restjes van plakband op de ramen, grondplaten die niet recht in de berging gelegd zijn... Wat missen wij het allemaal vreselijk!

Beste Oranje Zwarters,

Op dit moment lijkt het alsof ons leven bijna stil staat! Iedereen probeert hier op zijn of haar manier een nieuwe invulling aan te geven.

Wij kunnen ons, als bestuur, voorstellen dat eenieder Oranje Zwart en het korfballen enorm mist. Om dat gemis een beetje goed te maken

Net als vele scholen, bedrijven en verenigingen volgt Oranje Zwart de RIVM-richtlijnen ten aanzien van het coronavirus. Ook het KNKV verwijst hiernaar. De meest actuele informatie over het coronavirus kun je vinden op de website van het RIVM.

Vanuit het bestuur willen wij aangeven dat wij alles goed in de gaten houden betreffende updates in verband met het coronavirus.

Het bestuur.

 

Update (23 maart en 31 maart) van de besluiten van het KNKV:

Afgelast ivm corona-crisis: Wie wil het jaarlijkse Eric Dikken Paaspriktoernooi nou niet winnen? Wil je een kans maken, geef je dan snel op in duo's en ga de strijd met elkaar aan.