pinapparaatpinnen in ons clubhuis? het kan!

Na diverse vragen van eigen leden én bezoekers om een pinvoorziening mogelijk te maken, is na een zorgvuldig onderzoek en mede dankzij een bijdrage uit het dreunfonds onlangs een pinautomaat aangeschaft voor in onze kantine.

zaterdag 10 februari

Ondanks dat Zwolle dit weekend voor een paar dagen omgetoverd was tot Sassendonk, hadden wij toch weer 2 pupillen gevonden voor "pupil van de week"! Dit keer was het de beurt aan Juune en Kaylee.

pvdw180210

We hebben een prachtige, mooie, ronde, rode cirkel. Hij is hartstikke mooi, hartstikke rond en hartstikke rood. We beginnen de training niet voordat iedereen de bal vast heeft en op de rode lijn van de cirkel staat. Het begin van de training gaat nu al een aantal weken zo en lijkt misschien een beetje op het klaslokaal van juf Ank. Duidelijkheid voor de D1 was echter hard nodig na de vorige wedtrijd, waar het uitbrengen van de bal soms minuten duurde.

pupillen20180127 212203

Afgelopen zaterdag 27 januari stond er in de ZBC-hal weer een spannende thuiswedstrijd tegen Devinco-1 op het programma.

Om het eerste aan te moedigen hadden we, naast het aanwezige publiek, ook deze thuiswedstrijd weer twee enthousiaste pupillen uitgenodigd. Deze keer was het de beurt aan Lisa en Mika, zij zijn beide 11 jaar en zelf spelers bij de D1 van Oranje Zwart.

Op dinsdag 13 februari organiseert Oranje Zwart een clinic voor haar jeugdleden. Onder leiding van Remkes Pullen zal de jeugd de nodige tips en trucs voor het aanvalsspel leren.

Remkes is voor Oranje Zwart geen vreemde. Hij speelde jaren in de hoofdmacht en was een echte puntspeler. Zijn kennis en ervaring deelt hij graag met onze jeugd. Wij hebben er zin in!

Dinsdag 13 februari
18:00 - start clinic voor de F/E/D jeugd
19:00 - start clinic voor de C/B/A jeugd