Update 12-1: Inmiddels zijn alle tafels bezet en gaan 14 teams de strijd met elkaar aan.

Opgeven voor de Pubquiz is helaas niet meer mogelijk!!

Heb jij zin in een gezellig avondje pokeren? Zet dan 25 januari in jouw agenda. Iedereen kan meedoen, ook als je de pokerregels nog niet zo goed kent. We leggen het graag uit.

KV Oranje Zwart; klaar voor 2019!

Op zaterdag 22 december vond alweer de laatste activiteit van dit jaar plaats, het Kerstgala. Naast de uitreiking van de felbegeerde spiegeltjes was dit vooral een gezellig samenzijn. Na een bewogen jaar was dit voor iedereen een welkome activiteit waar door velen weer naar was uitgekeken.

Spandoeken veld

Hoofdtrainer Aldrik Rijks stopt aan het einde van dit korfbalseizoen.

Oranje Zwart en Aldrik Rijks beëindigen aan het einde van dit seizoen een prima samenwerking van 2 jaar. De hoofdtrainer denkt dat het voor de groep goed is een nieuw gezicht voor de groep te krijgen in het nieuwe seizoen. “Ik denk dat ik heb gebracht voor deze groep wat ik kon, een nieuw gezicht zal nieuwe ervaringen voor de groep moeten brengen” vindt de trainer.

RobVanMarle

Rob van Marle is inmiddels al een jaar bezig met het begeleiden van onze trainers. Na een intensieve cursus heeft hij nu dan ook zijn certificaat trainersbegeleiding mogen ontvangen.

Rob gefeliciteerd!