Rabobank1

De Rabobank organiseert ieder jaar een Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij kunnen leden van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

OZ1 180414 4

Oranje Zwart op kampioenskoers door winst op HKC.

Er is gewonnen zaterdag, maar daarop leek het allerminst de eerste helft tegen HKC in Hengelo. Deze ploeg had ook goed zijn huiswerk gedaan. Bij Oranje Zwart waren een aantal spelers te zenuwachtig om deze belangrijke wedstrijd te vlammen. Kansen genoeg per aanval, maar ze gingen er niet in.

PPT1

Tweede paasdag staat bij Oranje zwart altijd in het teken van het Paaspriktoernooi dus ook dit jaar weer. Een tikkeltje koud, maar dat mocht de pret niet drukken.

grazie

Het bestuur wil via deze weg alle vrijwilligers bedanken die er voor hebben gezorgd dat het zaalseizoen ook dit jaar weer ordelijk is verlopen. Hierdoor hebben we samen kunnen trainen, wedstrijden kunnen spelen en geïnteresseerden en onze tegenstanders gastvrij kunnen ontvangen.