Nog geen twee weken geleden schreef ik een vooraankondiging over 3 teams van Oranje Zwart die kampioen konden worden. Inmiddels is dat in volle glorie gelukt voor C2, S2 en gisteravond voor S4. De titel toen was: 3 op een rij.

De tekenen van een goede voorbereiding waren gisteren volop aanwezig: een bus voor het tweede met daar achterin een koelbox met champagne en bier. De spelers hadden voldoende nachtrust genoten en Remco was zelfs eerder teruggekeerd van zijn skivakantie.

Een avond die uit twee delen bestaat. Natuurlijk gaan we de kampioenen van de zaal huldigen. Senioren 2 zijn al kampioen en Senioren 1 en 4 zijn goed op weg! En de C2 zal zeker ook benoemd worden deze avond. Jij komt deze avond toch ook om ze luid toe te juichen?

Zaterdag 9 maart was het zo ver: de thuiswedstrijd tegen Sparta. De uitwedstrijd werd helaas verloren met 20-12, maar de kinderen waren deze dag scherp en hadden er super veel zin in om er een leuke wedstrijd van te maken. Eén ding was zeker: de punten zouden hoe dan ook in Zwolle blijven, maar aan welke kant van de stad?

De stemperiode is begonnen! Als je klant bent van Rabobank IJsseldelta en 12 jaar of ouder bent, mag je vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen die je graag wilt ondersteunen. Iedere stem is geld waard. Je mag maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde organisatie.