Pubquiz

Update 12-1: Inmiddels zijn alle tafels bezet en gaan 14 teams de strijd met elkaar aan.

Opgeven voor de Pubquiz is helaas niet meer mogelijk!!

Heb jij weer zin om jouw kennis te testen? Weet jij alles van muziek of sport of geschiedenis? Zaterdag 23 februari is er weer een gezellige en spannende Pubquiz. Je kunt als team je kennis testen door vragen uit verschillende categorieën te beantwoorden.

Als je mee wilt doen, dan moet je deze week de Facebookpagina van Oranje Zwart goed in de gaten houden. Woensdagavond 9 januari wordt het Facebook-evenement aangemaakt. Als je daar op reageert, dan kan jij jouw team opgeven. Alle evenementen kun je hier vinden: https://www.facebook.com/KvOranjeZwart/events/. Als je geen Facebook hebt, dan kun je je vanaf woensdagavond per mail opgeven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef je op in teamverband (een team mag maximaal uit 6 personen bestaan!). Geef je teamnaam door en uit hoeveel personen het team bestaat.

Deze avond is uiteraard ook voor de ouders van de jeugdleden. Zouden zij deze uitdaging ook aan durven te gaan?

Geef je vanaf woensdag 9 januari snel op om er zeker van te zijn dat jouw team een plek in de zaal heeft. We hebben 14 tafels en ook dit jaar is het weer: VOL is echt VOL!

De kosten zijn € 2,- p.p en de deur gaat zaterdag 23 februari om 20:00 uur open. We beginnen om 20:30 uur.