Paaspriktoernooi

Op 22 april is het zover: het traditionele Paaspriktoernooi van Oranje Zwart! Het toernooi, vernoemd naar meervoudig winnaar Eric Dikken, begint stipt om 12:30 uur! Wil je ook een kans maken om te winnen, geef je dan snel op in duo’s en ga de strijd met elkaar aan.

Opgave:
Alle jeugd tot en met de C’s kan zich als tweetal inschrijven op het inschrijfformulier van de Jagro in de kantine. Trek samen je leukste, gekste outfit aan, zodat iedereen weet dat jullie bij elkaar horen.

Iedereen vanaf de B-jeugd tot en met alle liefhebbers en ouders van onze jeugdleden kan zich opgeven in duo's. Je kunt je op twee manieren bij de NAK aanmelden om mee te doen:

  • Je geeft je op via de inschrijflijst die in de kantine hangt òf:
  • Je vult dit online formulier in: https://forms.gle/24GcJj5fQh12PERx5

Spreek duidelijk met jouw schutpartner af wie zich opgeeft zodat jullie niet dubbel op een lijst komen te staan. Vermeld altijd jullie voornaam, achternaam en team waar je in speelt! Speel je niet (meer), vul dan bijvoorbeeld 'nvt' in. Opgeven kan tot en met zondag 14 april!

Spelregels:

  • Per ronde wordt er, om en om, 10 minuten op de korf geschoten tegen een ander tweetal. Bij de jeugd is de afstand vanaf de korf ongeveer 4 meter.
  • Het team met de meeste punten wint.
  • Na een aantal rondes komt er een winnaar uit de bus.
  • Bij een tweetal uit verschillende teams wordt er geschoten op de hoogste korf. Bij een tweetal uit bijvoorbeeld de D- en C-jeugd wordt er op een C-korf geschoten. Het D-lid mag een stap dichterbij gaan staan.

We hopen Tweede Paasdag weer veel teams te mogen begroeten.