NAK-Pubquiz

Heb jij zin om jouw kennis te testen? Weet jij alles van muziek of sport of geschiedenis? Zaterdag 15 februari is er weer een gezellige en spannende NAK-Pubquiz. Ook dit jaar gaat Pascal er weer een uitdagende quiz van maken!

Je kunt als team je kennis testen door vragen uit verschillende categorieën te beantwoorden.

Als je mee wilt doen, dan moet je de Facebookpagina van Oranje Zwart goed in de gaten houden! Woensdagavond 8 januari wordt het Facebookevenement aangemaakt op www.facebook.com/KvOranjeZwart/events/. Als je daarop reageert, dan kan jij jouw team opgeven. Geef je vanaf dan snel op om er zeker van te zijn dat jouw team een plek in de zaal heeft. We hebben 14 tafels en ook dit jaar is het weer: VOL is echt helemaal VOL!

Geef je op in teamverband (een team mag uit maximaal 6 personen bestaan!). Geef je teamnaam door en uit hoeveel personen het team bestaat. De kosten zijn € 2,- per persoon en de deur gaat zaterdag 15 februari om 20:00 uur open (en we beginnen om 20:30 uur).

Wanneer je geen Facebook hebt, dan kun je jouw team vanaf woensdagavond 8 januari ook opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze avond is uiteraard ook voor de ouders van de jeugdleden. Zouden zij deze uitdaging ook aan durven te gaan?

De NAK