NAK

NAKDe NAK (oftewel de Neven Activiteiten Kommissie) zorgt voor de gezelligheid gedurende het seizoen! Regelmatig organiseren we leuke activiteiten voor de leden. Deze worden goed bezocht en zijn altijd erg gezellig.

Jaarlijks hoogtepunt is elke keer weer het Gala met o.a. de uitreiking van de prijs voor Speler en Speelster van het jaar. Verder hebben we met Pasen een priktoernooi om te kijken welk duo de beste schutters van OZ zijn.

Het seizoen wordt in juni afgesloten met een gezellige en sportieve dag met barbecue. Lopende het seizoen zijn er nog veel meer activiteiten, bijvoorbeeld aan het begin van het seizoen een groots themafeest, een casino-avond, pokeren, pubquiz, spelletjes middag. Altijd proberen we weer iets te bedenken om de leden mee te vermaken!

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, volg ons dan via Twitter (@NAKOranjeZwart)! Voor opgave en suggesties kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb jij nog een geweldig idee voor een feestje of activiteit, laat het ons weten! Graag zien we jou eens terug op één van de gezellige NAK-feestjes, en...... over menig NAK feestje .......wordt nog lang nagepraat!

 

De NAK mist jullie, daarom organiseren we op zaterdag 9 mei een online pubquiz. Online, dus ietsje anders dan jullie van ons gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En Pascal kan dit keer zelf ook mee doen! De pubquiz wordt op een YouTubestream uitgezonden.

Afgelast ivm corona-crisis: Wie wil het jaarlijkse Eric Dikken Paaspriktoernooi nou niet winnen? Wil je een kans maken, geef je dan snel op in duo's en ga de strijd met elkaar aan.

Update 12-3: gecancelled ivm maatregelen Corona virus, houdt facebook en website in de gaten voor updates.

Vrijdagavond 20 maart komt een heuse biersommelier naar Oranje Zwart. Samen met Stanislaus Brewskovitch Craft Beer organiseert de NAK een bierproefavond. Heb jij ook zin om een aantal heerlijke biertjes te proeven, dan moet jij je zeker aanmelden.

Vind jij het ook leuk om te pokeren, om te sjoelen, mekkie gooien of om te risken? Of is ganzenbord, toepen, phase 10 of mens-erger-je-niet meer iets voor jou?

Heb jij zin om jouw kennis te testen? Weet jij alles van muziek of sport of geschiedenis? Zaterdag 15 februari is er weer een gezellige en spannende NAK-Pubquiz. Ook dit jaar gaat Pascal er weer een uitdagende quiz van maken!

De nominaties voor het kerstgala zijn weer bekend. Naast de vertrouwde categoriën hebben we dit jaar ook de breuk van het jaar. De genomineerden zijn: