F1 team van de week

De F1 mocht 30 november het spits afbijten om team van de week te zijn. Alles was tot in detail voorbereid. Saar, Eva en Okke waren present.

Vanaf de eerste minuut werd er genoten en niet alleen door de spelertjes... Hoe mooi is het wanneer van jong tot oud een mooie korfbalavond beleeft in de ZBC-hal.

Eerst ging de F1 inschieten met onze mascotte OZzi. Daarna mochten ze oplopen aan de hand van één van de spelers van Oranje Zwart 1, aangemoedigd door OZzi! Vanaf een heuse VIP-bank werd de wedstrijd van ons vlaggenschip nauwlettend in de gaten gehouden. Een pakje Wicky en wat lekkers verzorgden de schor geschreeuwde keeltjes in de pauze.

tvdw f1 3

Zo zien we OZzi groeien. Vorig jaar rond deze tijd viel er bij ieder lid een geboortekaartje van onze mascotte in de bus. OZzi is inmiddels thuis geraakt binnen OZ: tijdens Jagro-festiviteiten, schoolkorfbaltoernooien, paaseieren zoeken... Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat OZzi nu ook is gaan praten. Reden te meer om een kijkje te komen nemen bij de thuiswedstrijden van onze selectie.

tvdw f1 2

Na de wedstrijd mocht het team van de week, op de achterkant van de teamfoto van de selectie, handtekeningen verzamelen bij de foto’s van alle spelers/speelsters. De kers op de taart!