Jagro

JagroBinding en beleving binnen de vereniging is belangrijk. Naast korfballen worden hiervoor ook overige activiteiten georganiseerd. Voor de jeugdleden doet we dit met de JAGRO, dit staat voor jeugdactiviteitengroep. Bij alle activeiten proberen we de jeugd te betrekken bij het warme gevoel van de vereniging.

Een aantal activiteiten komen jaarlijks terug, zo organiseren we het bezoek van Sinterklaas, activiteiten rondom pasen en het jeugdweekend, ook puppillen van de week worden door ons uitgenodigd. Verder proberen we zoveel mogelijk te variëren en aansluiting te vinden wat op dat moment voor de jeugd relevant is. Zo hebben we de afgelopen jaren onze eigen versies van populaire tv shows georganiseerd en een escape room in de kleedkamers gebouwd. Ook staan we open voor ideeën vanuit de jeugd en stemmen we regelmatig af met de jeugd wat ze leuk vinden om te doen.

Huidige samenstelling Jagro:

Jagro2018

Bovenste rij: Kim, Kim, Barbara, Ester
Onderste rij: Rita, Esther, Liana, Job

 

Pakjes

Vrijdagavond 1 december kwam sinterklaas weer bij Oranje-Zwart!

Het was gezellig druk in de kantine en nadat er wat liedjes werden gezongen kwam Sinterklaas dan eindelijk aan met 2 van zijn pieten.

sinterklaas zwarte piet

Op​ ​vrijdag​ ​1​ ​december​ ​komt​ ​Sinterklaas​ ​met​ ​zijn​ ​Pieten​ ​naar​ ​het​ ​clubhuis​ ​van​ ​Oranje-Zwart! Ben​ ​jij​ ​lief​ ​geweest​ ​dit​ ​jaar?​ ​Dan​ ​ligt​ ​er​ ​in​ ​het​ ​clubhuis​ ​zeker​ ​een​ ​kadootje​ ​voor​ ​je​ ​klaar. Wij​ ​zullen​ ​de​ ​Sint​ ​om​ ​19.00​ ​uur​ ​welkom​ ​heten​ ​en​ ​hem​ ​een​ ​avond​ ​bezorgen​ ​die​ ​hij​ ​niet​ ​snel​ ​zal​ ​vergeten.

halloween
 
De jagro heeft weer een leuke avond voor de jeugd georganiseerd. Het thema was halloween. De jongste kinderen gingen in de veilige omgeving van het clubhuis lekker griezelen.
 

speculaaspop 250grDe welbekende speculaasactie komt er weer aan. De Jagro organiseert deze actie ieder jaar om de contributie laag te kunnen houden, maar toch leuke activiteiten voor de jeugdleden te kunnen organiseren. Dinsdag 3 oktober krijgen alle jeugdleden een brief mee met de omschrijving hoe we het dit jaar gaan aanpakken. Op de foto zie je de verpakking van de pop. De pop weegt 250 gram en kost EUR 2,50.

Verkoop zoveel mogelijk speculaaspoppen en wie weet heeft sinterklaas voor jou wel een cadeautje voor de meest verkochte speculaaspoppen.