Jagro

JagroBinding en beleving binnen de vereniging is belangrijk. Naast korfballen worden hiervoor ook overige activiteiten georganiseerd. Voor de jeugdleden doet we dit met de JAGRO, dit staat voor jeugdactiviteitengroep. Bij alle activeiten proberen we de jeugd te betrekken bij het warme gevoel van de vereniging.

Een aantal activiteiten komen jaarlijks terug, zo organiseren we het bezoek van Sinterklaas, activiteiten rondom pasen en het jeugdweekend, ook puppillen van de week worden door ons uitgenodigd. Verder proberen we zoveel mogelijk te variëren en aansluiting te vinden wat op dat moment voor de jeugd relevant is. Zo hebben we de afgelopen jaren onze eigen versies van populaire tv shows georganiseerd en een escape room in de kleedkamers gebouwd. Ook staan we open voor ideeën vanuit de jeugd en stemmen we regelmatig af met de jeugd wat ze leuk vinden om te doen.

Huidige samenstelling Jagro:

jagro

Van links naar rechts: Barbara Verhaert, Ester Herrewijn, Heleen Smit, Kim Witting, Liana van Beesten, Jolien Klinkhamer, Esther Anemaat, Robert Visscher.

Niet op de foto: Lisette van Dijken, Kim Zwiers, Jeffrey Dreuning en Natascha Riem.

 

Traditiegetrouw organiseert de Jagro ook dit jaar weer een spetterend Sinterklaasfeest voor alle jeugdleden op vrijdagavond 29 november.

Het Halloweenfeest voor de ABC-jeugd is verplaatst van vrijdag 1 november naar vrijdag 24 januari 2020.

Zet deze datum allemaal alvast in jullie agenda, want het zal dit jaar een spectaculaire activiteit gaan worden!

Ook bij de Jagro zijn we al weer volop gestart met het nieuwe korfbalseizoen.

Afgelopen week hebben we ons nieuwste Jagro-lid, Lisette van Dijken (alias Dirk) ingewijd en onder genot van een gezellige (en behouden) vaart een hapje gegeten.

Durf jij mee te gaan op Expeditie OZ? Tot en met 6 juni kan je je nog opgeven bij de Jagro voor het jeugdweekend. Waar je dan naar toe gaat blijft nog even geheim, maar het vindt plaats van 21 tot en met 23 juni. Heb je nog vragen stel ze dan gerust aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie zal de finale van de korfballeague halen? Zaterdag 13 april weten we het! De NAK en de Jagro willen jullie graag allemaal uitnodigen om samen (van jong tot oud) de finale te komen kijken in de kantine. Vanaf 15:30 is de kantine open en de wedstrijd zelf begint om 16:00 uur. We hebben een groot scherm, dus iedereen kan het goed zien.