Wedstrijd­secretariaat

Het wedstrijdsecretariaat valt onder de commissie technische zaken en zorgt voor de competitieplanning in samenspraak met het KNKV.

Bij het wedstrijdsecretariaat kun je terecht voor vragen over de competitieplanning en de teamopgaven. Ook kun je daar terecht voor bijvoorbeeld vragen over poule-indelingen, reglementen en de app van het KNKV.

Als je één of meerdere wedstrijden niet kunt spelen, moet je dit tijdig melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het vervelende geval dat een team over te weinig spelers beschikt om een wedstrijd te spelen, kan het wedstrijdsecretariaat dan actie ondernemen. Het kan zijn dat er spelers bij een ander team geleend worden, maar het kan ook nodig zijn om wedstrijden te verplaatsen. Het doel blijft om zo min mogelijk wedstrijden te verplaatsen.

Mocht een tegenpartij een keer echt niet kunnen, helpen we die andere vereniging ook zo veel mogelijk. Op den duur zullen we ook een keer hun hulp nodig hebben als wij niet kunnen spelen. Wij werken niet mee met het spelen van wedstrijden op papier.