Studentenkorfbal

logo studenten korfbalAls student is het soms lastig om door de week te trainen bij je eigen club. Bij ons kan je op dinsdag en/of donderdag meetrainen met de junioren of met de selectie.

Wat bieden wij?

Wij bieden een trainingslidmaatschap. Als je bij ons ook graag wedstrijden wilt spelen dan bieden we een studentlidmaatschap aan (25% korting mits uitwonend).

Bij Oranje Zwart korfballen al een aantal studenten. Bij voldoende aanmeldingen willen we graag met een studententeam deelnemen aan toernooien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het NSK korfbal, Nederlands Studenten Kampioenschap korfbal in december. Elk jaar zullen we proberen een team bij elkaar te krijgen. Daarbij kan iedereen die studeert aan een MBO/HBO/WO instelling aan een dergelijk team deelnemen.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon eens langs. Wil je je alvast aanmelden voor een team dat meedoet aan het NSK korfbal? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Studenten korfballen tijdens de Bruisweken