KangoeroeKlup

KangoeroeKlup Logo

Wat zijn de kangoeroes?

De kangoeroes zijn de jongste leden binnen de vereniging die elke zaterdag gezellig met elkaar trainen. Het gaat om kinderen in de leeftijd van ongeveer 3 tot 6 jaar. Onder begeleiding van twee enthousiaste trainers leren ze spelenderwijs voor het eerst kennismaken met korfbal. De trainingen zijn gericht op de sociale en motorische ontwikkeling van de kinderen. Daarbij staat voorop dat de kinderen plezier in het spel hebben. Halverwege de training is er ook even tijd om in de pauze met z'n allen ranja te drinken.

De naam kangoeroe

De allerjongste korfballers worden de kangoeroes genoemd, omdat de kangoeroe symbool staat voor vaardigheden die horen bij de korfbalsport zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Bovendien biedt een kangoeroe haar jongen bescherming in de veiligheid van haar buidel. De KangoeroeKlup biedt een veilige en warme plaats voor de jongste leden!

Trainingstijden

De kangoeroes trainen op de zaterdag. De tijden vindt u hier.

KorfbalKids

KorfbalKids

Oranje Zwart investeert graag in haar jeugd. Daarom werken we samen met KorfbalKids om kinderen met plezier te laten korfballen.

Tot slot

Lijkt het je leuk om een keer samen met de andere kangoeroes mee te doen? Dan ben je van harte welkom! Als je daarna lid wordt krijg je bovendien een super gaaf T-shirt van de KangoeroeKlup!

Voor verdere informatie kunt u contact op nemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

IMG 20180904 WA0000