Route

Ons clubhuis is te vinden op sportpark de Marslanden. Dit ligt vanuit Assendorp gezien achteraan op het sportpark maar is goed met de auto bereikbaar. Daarvoor moet vanaf de Nooterhof een stukje parallel aan de Marsweg gereden worden, waarna het sportpark via het viaduct over de Marsweg te bereiken is:

Clubhuis en veld:

Sportpark Marslanden Marsweg 2 8013 PD Zwolle

038 457 9511 (op wedstrijddagen en trainingsavonden)

Route:

Vanaf de A28

Neem afslag Zwolle Noord, en rij in de richting Almelo/N35/Isala. Neem afslag Assendorp naar rechts, en rij rechtdoor op Hortensiastraat. Over de brug neem de afslag links, Marsweg. Sla links richting Nooterhof, dit is de Goertjesweg, en sla 2 keer rechtsaf. Rij parallel door aan de Marsweg en rijd de doodlopende weg in met het viaduct over de weg langs het spoor, parkeer hier, de korfbalvelden zijn aan de rechterkant.

Vanaf de N35

Bij het binnenrijden in Zwolle neem de afslag 'Marslanden' naar links. Ga bij de tweede stoplichten rechtsaf naar de Marsweg. Rij de stoplichten rechtdoor en rijd onder het viaduct door en sla dan naar rechts richting Nooterhof, dit is de Goertjesweg. Sla meteen nog 2 maal af naar rechts. Rij parallel door aan de Marsweg en rijd de doodlopende weg in met het viaduct over de weg langs het spoor, parkeer hier, de korfbalvelden zijn aan de rechterkant.

Het veld is vaak lastig te vinden. Voor rijden met Tom Tom/Google maps, is wellicht het invullen van de Goertjesweg het beste om te doen. Ga op de Goertjesweg meteen 2 keer rechts en volg de routebeschrijving. Rij parallel door aan de Marsweg en rijd de doodlopende weg in met het viaduct over de weg langs het spoor, parkeer hier, de korfbalvelden zijn aan de rechterkant.

Zaalseizoen:

Tijdens het zaalseizoen is onze thuisbasis de ZBC - Hal.

Adres zaal:

ZBC-hal Ossenkamp 5 8024 AG Zwolle

088 850 8730

 

In de ZBC-hal is ook lunchcafé 'Op de Vrolijkheid' gevestigd. Vanuit dit café heb je uitzicht op de zaal.

LunchCafeOpDeVrolijkheid