OZ wint van Top(V)

Informatie inwinnen over je tegenstander is handig. Echter zelf goed spelen is nog beter!

Top zou furieus beginnen maar dat bleek niet waar. Vanaf de start nam Oranje-Zwart het initiatief en mocht na de eerste aanval meteen aanleggen voor een strafworp, 1-0. Top haakte aan maar opnieuw nam Oranje-Zwart het initiatief. Dit was het beeld in de eerste helft, tot Oranje-Zwart voor rust verdedigend goed grip kreeg op de aanvallers van Top. Met rust stond er een 11-8 voorsprong op het scorebord.

In de tweede helft kon Top niets anders doen dan wanhopig schieten. Oranje-Zwart liep uit naar 16-10. Toen bleek de wedstrijd gespeeld en met nog 3 minuten op de klok kon Top nog iets terugdoen. Foutjes die er volgende week tegen Oerterp uit moeten. De eindstand werd 16-12.

Het tweede team van Oranje-Zwart won ook van Top. Top moest het hebben van in elk vak een gevaarlijke speler. De ploeg van Petra Hilbers scoorde over meer schijven dan Top en liet in de tweede helft zien dat het de betere ploeg is. Het is 14-10 geworden.

Het derde team van Oranje-Zwart 3 wist met ruime cijfers te winnen van Heerenveen 3. 20-9. Hiermee staat het 3e team op kop met een zeer ruim doelsaldo.

Volgende week in Friesland speeld OZ 1 tegen concurrent Oerterp 1 om 15.30 h. Aansluitend speelt om 17.30 h senioren 2 tegen Oerterp 2.

Speel je in de jeugd en wil je ook een wedstrijdverslag op de website? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.