Mandarijnen: toverwoord voor selectie?

Afgelopen zaterdag heeft onze selectie laten zien dat zij er staan. Niet in de letterlijke zin van het woord…

Na een nogal rommelige voorbereiding qua aanwezigheid van de huidige selectiespelers, mede ingegeven door vakanties, etc., zijn zij 10 september begonnen aan een nieuw veldseizoen. De voorbereidende trainingen en oefenwedstrijden zijn dan ook meermaals opgevuld met spelers uit de A1. De reis ging in zuidelijke richting naar Rheko in Rheden.

Dit seizoen zijn Wanda en Raimon toegevoegd aan de staf. Niet onverdienstelijk bleek al snel. Beiden dragen een grote knapzak met korfbalervaring op hun rug. In mijn beleving neem je een knapzak mee wanneer je op avontuur gaat en dat is wat ik de selectie gun; OP AVONTUUR GAAN! Kwaliteiten van jezelf ontdekken waarvan je het bestaan nog niet wist, er zijn voor je teamgenoten, elkaar oppeppen, soms een kritische noot loslaten... dat tezamen heet: EEN TEAM!

Om even in de sprookjeswoorden te blijven hangen; vandaag waren er de magische mandarijnen van Wanda; in de rust al pellend aan een mandarijn, neem je de woorden van de trainer toch anders tot je dan wanneer je naar de troosteloze tegeltjes in een kleedkamer moet staren. Dit alles samengevat heeft geresulteerd in winst voor zowel S1 als S2. Een geweldig begin van onze selectie van dit nieuwe veldseizoen!

En dan te bedenken dat mandarijnen tussen november en februari in het seizoen zijn en op hun zoetst. Dat belooft wat!

Kom onze selectie aanmoedigen aankomende zaterdag, 17 september 2022:

Oranje Zwart 2 - HHV 2, 14:00 uur
Oranje Zwart 1 - HHV 1, 15:30 uur

Een trouwe fan