Vrijwilligers gezocht!

In de week van 5 april t/m 11 april, zal de collecte voor Fonds Gehandicaptensport plaats vinden. Er wordt geld opgehaald om sporten voor iedereen met een beperking dicht bij huis mogelijk te maken. KV Oranje Zwart doet hier graag aan mee, onze vereniging weet immers hoe belangrijk dit is voor deze doelgroep. Naast dat er geld opgehaald wordt voor dit goede doel, komt 50% van het opgehaalde geld, rechtstreeks ten goede aan de G-korfballers, leden en bezoekers van Oranje Zwart (denk hierbij aan materialen, korfbalbomen bij instellingen maar ook aan aanpassingen aan onze accommodatie indien nodig)! Tijdens de collecteweek is alle hulp welkom. Meld je aan, als je dit goede doel wilt ondersteunen, door te helpen met collecteren in de wijk Berkum. 

Tevens zal er een QR code beschikbaar komen voor onze vereniging waarmee wij ook digitaal (denk aan facebook, instagram etc.) kunnen collecteren maar deze ook kunnen delen via bijvoorbeeld whatsapp e.d. Deze zal het hele jaar te gebruiken zijn. Ook hiervoor geldt dat de helft van het opgehaalde bedrag ten goede komt aan onze vereniging.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alvast bedankt!

Robert Scherer

Kimberley v.d. Velde