Tamek nieuwe korfsponsor

Voor een goed gerecht zijn passende ingrediënten nodig om het te laten smaken. Zo ook vielen voor onze nieuwe korfsponsor Tamek Accountants en Belastingadviseurs B.V. een aantal zaken op zijn plek.

Via Gwenda Vrijburg zijn wij getipt over onze nieuwe korfsponsor. Vanuit haar werkgever bestaat er een lange relatie met Tamek. Voorwaarde was dat Gwenda zich als vrijwilligster zou inzetten voor Oranje Zwart. Dat was niet zo heel moeilijk. Sinds jaar en dag zet zij zich (samen met Alwin en hun twee dochters Maud en Britt) in bij allerlei activiteiten die georganiseerd worden bij onze korfbalvereniging.

De tekst op de website van Tamek sprak ons aan: ‘Met het hart op de juiste plaats rekenen wij en rekent u op ons’!

Dit tezamen met het ‘oranje klavertje vier’ in hun logo zou toch een mooie match met onze korfbalvereniging moeten opleveren. En dat gebeurde. Op 2 februari is het contract getekend. Weliswaar digitaal maar dat gaat zeker, wanneer wij weer korfballen, gevierd worden met een fotomoment.

Vanaf nu prijken er twee nieuwe korven met het logo van Tamek Accountants en Belastingadviseurs B.V. op onze nieuwe velden en in de ZBC-hal.

Welkom, Tamek!

Tamek2