Stefan van der Worp

Mijn naam is Stefan van der Worp en vanaf dit jaar mag ik onderdeel zijn van het bestuur van Oranje Zwart.

Sinds 1999 ben ik, met een korte pauze, lid van onze vereniging. Buiten dat ik een aantal jaren in het eerste heb mogen spelen, heb ik ook jeugdteams getraind en gecoacht. Verder ben ik afgelopen maand getrouwd met Kim, die ik ook binnen de vereniging heb leren kennen.

Als bestuurslid wil ik bijdragen aan de manier waarop wij onze vereniging met elkaar organiseren. Vanuit de overtuiging dat de vereniging voor en van ons allemaal is, denk ik mee over hoe we leden een zo’n fijn mogelijke tijd kunnen geven met elkaar en over hoe we nóg beter kunnen gaan korfballen. Verder denk ik binnen het bestuur na over hoe we als vereniging onze zichtbaarheid kunnen vergroten en hoe we zo optimaal mogelijk binding houden met onze leden.

In de aanloop naar de Jaarlijkse Algemene Vergadering heb ik al mee mogen denken in het beleid en de communicatie omtrent corona. Samen met de andere bestuursleden zullen we blijven zoeken naar manieren om onze gedeelde passie zo goed mogelijk uit te blijven voeren, waarbij veiligheid voorop staat.

Ik geloof dat onze leden de vereniging maken. Als bestuur is het daarom essentieel om te weten wat er speelt. Zijn er vragen, opmerkingen of aanvullingen op ons corona beleid of andere processen/keuzes? Of is er behoefte om eens te spuien, schroom dan niet contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Stefan van der Worp
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.