Startdag 23 augustus

In augustus start het nieuwe korfbalseizoen weer. Omdat het afgelopen seizoen iets anders is gelopen dan we hadden gedacht starten we dit jaar met de startdag. Een sportieve en gezellige dag waar we kunnen bijkletsen en samen kunnen sporten.

Tijdens deze dag, op zondag 23 augustus, zal om 12:00 uur het Eric Dikken-priktoernooi plaatsvinden. In duo’s wordt er tegen een ander duo op de korven geschoten. In de loop van de middag is er een winnaar bekend. Iedereen van de B’s (op basis van de nieuwe indeling) tot en met de senioren kan meedoen. Ook zal er een speciale poule gemaakt worden voor niet-korfballers. Ouders probeer het eens! Geef je snel op met je duo via deze link!

Voor de jeugd van de kangoeroes tot en met de C’s (op basis van de nieuwe indeling) is er een meerkampmiddag, waarbij verschillende spellen worden gespeeld in teams. (Opgave is niet nodig).

Na deze sportieve middag is er vanaf 15:30 uur het aprés-korfballen. Hierbij kan iedereen op een ruim opgezet terras nagenieten en even rustig bij praten.

Rond 16:30 uur steken we de barbecues aan voor een onbeperkt hamburger- en hotdogbuffet voor slechts € 5,- per persoon (vanaf 12 jaar) of € 2,50 per persoon (tot en met 11 jaar). Wil je hieraan mee doen geef je dan op via deze link.

Je mag overal aan meedoen, maar je mag er natuurlijk ook voor kiezen om alleen met de borrel en het eten te komen!

We hopen jullie allemaal weer te zien op zondag 23 augustus om 12:00 uur!

De Jagro en de NAK

startdag