Rabo ClubSupport '22

Doe mee met Rabo ClubSupport 2022 en breng je stem uit op korfballend Zwolle!

Met jouw stem haal je geld op voor onze clubs. Rabobank versterkt ieder jaar via Rabo ClubSupport (sport)clubs met kennis, netwerken en geld. Aan jou als Rabobanklid de vraag: geef je stem aan kv Oranje Zwart en Sparta Zwolle. Daarmee halen we geld op voor onze clubs. Stemmen kan vanaf 5 september via de Rabo-app of op rabobank.nl/clubsupport. Bankier je bij de Rabobank maar ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo-app.

Onze doelen:
Kv Oranje Zwart: Vorig jaar hebben we de opbrengst gebruikt voor het vervangen van alle verlichting in het clubhuis en de kleedkamers door ledverlichting. We willen doorgaan met verduurzamen en de opbrengst gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van ons clubhuis.

Sparta Zwolle: Het huidige scorebord op het hoofdveld is sterk gedateerd en dringend toe aan vervanging door een moderne, toekomstgerichte oplossing. Naast het bijhouden van de stand is het scorebord een goed communicatiekanaal voor diverse boodschappen over de vereniging en om onze sponsoren in beeld te brengen.

Steun jij ook korfballend Zwolle? Samen maken we elkaar sterker.