Oranje Zwart blijft erkend leerbedrijf

“Leren doen we samen”!

Een belangrijk deel van mbo-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk, de zogenaamde beroepspraktijkvorming. Studenten doen dat bij een erkend leerbedrijf.

Oranje Zwart vindt het belangrijk hier een bijdrage aan te leveren en studenten deze leeromgeving te bieden. In de afgelopen jaren hebben diverse leden van Oranje Zwart hier al gebruik van gemaakt.

Op 18 januari 2021 evalueerde de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven onze erkenning. Het resultaat van de evaluatie is verlenging van de erkenning om leerlingen op niveau 3 en 4 te mogen blijven begeleiden. Daarmee kunnen wij ook de komende periode studenten blijven opleiden in de beroepspraktijk, richting ‘Sport- en bewegingsleider’ en ‘Coördinator sportinstructie, training en coaching’.

Op dit moment is Harry Dreuning onze praktijkbegeleiding. Mocht er een ouder/verzorger zijn die ons hierbij kan en wil helpen, dan kan je een mail sturen naar het bestuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Harry Dreuning en dan neemt hij contact op.

Het bestuur