Onze A-teams trappen het nieuwe seizoen af!

Afgelopen vrijdagavond was het een gezellige boel bij de Pelikaan in Zwolle. Rondom de, voor velen onder onze leden bekende én beruchte, vijver werd een bootcamp gegeven door de enthousiaste trainers; Carmen, Danique, Jordy, Jasper en Bram.

Onze sponsor Fysiotherapiepraktijk De Dobbe had gezorgd voor de nodige dumbbells, elastieken, en andere fitness-benodigdheden. Fanatiek werd er gesport, gelachen en vooral afgezien. Elkaar aanmoedigen wanneer je er doorheen zit; kramp uit elkaars kuiten duwen; gaan voor jouw medespelers. Alle ingrediënten waren aanwezig om daarna met een voldaan gevoel richting ons huidige clubhuis te vertrekken om daar te zorgen voor de inwendige mens, hetgeen voortreffelijk verzorgd was door de clubhuiscommissie.

De teamavond werd op onze velden voorgezet middels schotoefeningen en onder het genot van heerlijke muziek. Na het douchen was het genieten van het volgende onderdeel en tevens afsluiter van deze teambuilding: het spel 30 seconds!

Fanatiek werd er gestreden door de teams, aangevuld met chips, borrelnootjes en frisdrank. Het plaatje was compleet! Samen ervoor gaan, lachen, huilen, maar vooral héél veel plezier hebben!

Dit weekend wordt het teamgevoel voortgezet tijdens het Ritola-toernooi voor onze jeugd in Zuid-Laren.
Hier is de A1 ook kampioen geworden in hun poule!!

KOM MAAR OP MET DAT NIEUWE VELDSEIZOEN!