Nieuwe website korfbalboomproject

Het korfbalboomproject heeft een nieuwe en grote stap gemaakt!

Vandaag is namelijk de website omtrent dit project gelanceerd. Iets waar wij zeer trots op zijn!

Met deze nieuwe website hopen wij meer mensen te bereiken en te informeren over de korfbalbomen.
Na het plaatsen van al vijf korfbalbomen, hebben we de smaak al goed te pakken!

Momenteel kunnen al meer dan 2.000 basisschoolleerlingen in Zwolle korfballen rondom een korfbalboom. Binnenkort kunnen ook bewoners van twee Frionlocaties schieten op een boom!

Een korfbalboom is zowel leuk voor jong en oud, omdat de korven op drie verschillende hoogtes hangen. Bovendien helpt het korfballen het kind ontwikkelen en versterkt het de sociale vaardigheden.
En hiernaast helpt een gevarieerd sportaanbod op het schoolplein voor het kind, zodat hij/zij de juiste sport kan vinden: hopelijk korfbal!

Niet alleen plaatst Oranje Zwart de korfbalboom bij de school of organisatie; hij wordt ook nog eens in elkaar gezet door onze eigen Boccers. Naast de korfbalboom ontvangt de school/organisatie ook twee korfballen en leskaarten. Door deze leskaarten kunnen de kinderen de sport leren tijdens de gymles en dit buiten oefenen op de korfbalboom. 

Wil je graag meer weten over de korfbalbomen? Of klinkt een korfbalboom in jouw buurt wel goed in de oren? Kijk dan op de nieuwe website voor meer informatie:

Korfbalboom.nl