Nieuwe sponsoren voor Oranje Zwart?

Nu een win-win situatie!

Zoals afgesproken in het verengingsplan willen wij graag nieuwe sponsoren binden aan onze vereniging om de doelstelling, die tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering door de leden is vastgesteld, te realiseren. Zo hebben zich dit jaar al twee nieuwe sponsoren verbonden aan de vereniging en lopen er momenteel nog twee trajecten met potentiële sponsoren.

Wij merken dat bedrijven naast het tonen van maatschappelijke betrokkenheid ook manieren zoeken om hun naamsbekendheid te vergroten. Zij hebben hier meestal een begroting voor en kennen vaak een bijdrage toe aan zakelijke of persoonlijke relaties. Misschien kan jij hierin wat voor Oranje Zwart betekenen! Oranje Zwart beschikt over een veldaccommodatie, die centraal ligt op sportpark Marslanden en waar wekelijks honderden mensen vanuit de regio sporten, wandelen of elkaar ontmoeten.

Graag maken wij gebruik van jullie netwerk om nieuwe bordsponsoren te binden. En dit betekent wat ons betreft ook samen profiteren! Dus, wil jij in aanmerking komen voor:

  • € 150,- korting op jouw contributie, of
  • € 150,- besteden bij een van onze sponsoren?

Kijk dan of jij of jouw werkgever of iemand binnen jouw familie of kennissenkring interesse heeft om Oranje Zwart te sponsoren en neem contact met ons op.

Maar wat verwachten wij van jou? We sluiten samen met de partij die jij aanlevert een contract voor bordsponsor langs ons veld voor een bedrag van € 300,00 per jaar.

Er zijn uiteraard nog meer sponsormogelijkheden, kijk daarvoor hier. Uiteraard kunnen we afhankelijk van het contract ook praten over een passende tegenprestatie. Het doel is immers om een win-winsituatie voor de vereniging en voor jou te bereiken. Wij denken dat dit een mooie actie is.

Laten we samen de schouders eronder zetten en samen meerdere sponsoren aan onze vereniging binden. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

De sponsorcommissie,
José, Alwin, Robert en Harry (06 - 517 531 25)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorwaarden:

  • De sponsorcommissie beoordeelt de voorgedragen sponsor;
  • Wij gaan samen met jou het gesprek aan met de potentiële sponsor;
  • Het contract wordt aangegaan voor de duur van drie jaar en wordt daarna jaarlijks met een jaar verlengd;
  • Het bedrag van € 150,- wordt door de sponsor in mindering gebracht op het bestede bedrag of in overleg, na tekening van het contract en facturatie aan de sponsor, teruggestort op het door jou opgegeven bankrekeningnummer;
  • Als wordt gekozen voor een vermindering op de contributie dan wordt dit bedrag, na tekening van het contract en facturatie aan de sponsor, teruggestort op jouw bankrekening;
  • De actie gaat in op 01-07-2022 en duurt een jaar;
  • Het te besteden bedrag is alleen geldig bij bestaande sponsoren.