Korfbal pur sang!

Woensdag 24 juni heeft een groot aantal Oranje-Zwartkinderen samen met hun meegebrachte vriendjes en vriendinnetjes genoten van een korfbalclinic van Lars en Bram.

Onze twee KT-3-trainers beschikken beiden over het talent om een onvergetelijke training neer te zetten en dat deden ze. Zichtbaar enthousiast was iedereen druk bezig met het schieten op de korven, stoelendans met de korfbal, pionnenroof en met als kers op de taart het onderdeel: op een zo'n gek mogelijke manier scoren. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Terwijl de thermometer de 28 graden aantikte, haalden de kinderen de meest gekke capriolen uit om de bal door de korf te krijgen.

Tijdens de drinkpauzes werd er driftig water naar binnen gewerkt om maar weer gauw terug te keren op het veld om met de volgende oefening aan de slag te gaan. Aan het einde van de clinic was er een oorkonde voor alle kinderen met een oranje-en-zwarte-toffee. In de schaduw van het ballenhok werd er nog nagenoten van alle oefeningen onder het genot van een lekker waterijsje.

Een mooie afsluiting van dit seizoen!

Als Werving wil ik, langs deze weg, iedereen die geholpen heeft bij het tot stand brengen van alle evenementen ontzettend bedanken! Zonder al die vrijwilligers zou het niet mogelijk geweest zijn om Oranje Zwart op de manier te promoten zoals dat nu wel is gelukt. Wij hadden nog veel mooie toernooien en clinics op het programma staan... volgend seizoen gaat daar weer van genoten worden.

Houd de mooie plaatjes vast en geniet ervan!

Clinic 20 06 24b