Jeugdfonds Sport Zwolle

Het Jeugdfonds Sport Zwolle betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten.

Bij Oranje Zwart zijn wij zeer verheugd dat voor kinderen die uit een gezin komen waar weinig geld over is om te kunnen sporten, er toch een voorziening is waardoor ze wel kunnen sporten. Dankzij het Jeugd Sportfonds Zwolle kunnen ook deze kinderen sporten met hun leeftijdgenootjes. Het Jeugd Sportfonds Zwolle betaalt voor deze kinderen de contributie en eventuele sportkleding, tot een maximum bedrag van € 225,- per jaar per kind.

Wat moet je doen?

  1. Vraag aan de juf of meester van je kind, de buurtsportcoach, de schuldhulpverlenerof bij het wijkteam of ze je willen helpen om een aanvraag te doen. Dit doen zij samen met jou, op de computer. Als de aanvraag naar het fonds is gemaild, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les.
  2. De juf of meester, de buurtsportcoach, schuldhulpverlener of het wijkteam vertelt je meestal binnen een week of het Jeugdfonds de lessen betaalt.
  3. Betaalt het fonds? Meld je kind dan aan bij de sportclub of de instelling waar je kind naar toe wil. Het Jeugdfonds Sport Zwolle betaalt de contributie of het lesgeld direct aan de club of lesgever.

Meer informatie kunt u terugvinden op: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/zwolle/.

Ook kunt u contact opnemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dhr. H. Koopmans.