Grote Clubactie

Op zaterdag 24 september start de jaarlijkse Grote Clubactie weer en mogen loten worden verkocht. Een belangrijke bron van inkomsten voor de vereniging aangezien van ieder lot van € 3,- er € 2,40 toekomt aan de vereniging. Daarom zouden wij het ook fijn vinden als u samen met uw zoon of dochter loten wil verkopen in jullie eigen buurt, bij familie en vrienden. Ieder lot telt!

De verkoopboekjes zijn inmiddels meegegeven aan de kinderen. Loten kunnen ook (bij voorkeur) digitaal worden verkocht, hiertoe is voor jeugdleden op ieder boekje ook een persoonlijke qr-code geplakt. Het is belangrijk dat deze persoonlijke qr-code wordt gebruikt in plaats van de algemene code die op het verkoopboekje staat. Het geld komt dan zeker toe aan Oranje Zwart en er staat dan ook een teamprijs klaar, die alleen kan worden gewonnen met verkopen via de persoonlijke qr-code.

Om onze jeugdleden te belonen voor hun inzet worden er ook een aantal prijzen door Oranje Zwart weggeven:

  • 1e prijs: vier kaarten voor een pretpark in Nederland naar keuze
  • 2e prijs: een Oranje-Zwarttrainingspak uit de webshop ten behoeve van leden OZ
  • 3e prijs: twee bioscoopbonnen
  • 4e prijs: een Oranje-Zwartsporttas uit de webshop ten behoeve van leden OZ

Daarnaast is er teamprijs voor het team, dat (gemiddeld per persoon) de meeste loten heeft verkocht. Zij gaan samen met hun eigen team naar Crazy Kangaroo voor een leuk springuitje.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent geweest een boekje in ontvangst te nemen en je qr-code is ook nog niet aangemaakt, maar je wil wel graag loten verkopen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en team zodat ik je nog persoonlijk een qr-code kan sturen. In het clubhuis liggen achter de bar nog lege verkoopboekjes, wanneer je tekort komt.

Ben je klaar met de verkoop dan kun je het verkoopboekje inleveren in het clubhuis of bij je trainer.

Aan alle seniorenleden zou ik willen vragen om deze link zoveel mogelijk te delen in jullie naaste omgeving en daarbij iedereen te vragen om een lot te kopen. Voor iedereen kans op mooie prijzen en voor ons als vereniging een mooi steuntje in de rug.

Alvast bedankt voor jullie inzet. Laten we samen zorgen voor een mooie opbrengst voor onze vereniging

Met vriendelijke groet,
Jeroen van Oosten,
penningmeester