Fonds Gehandicaptensport Collecteweek

In de week van 4 t/m 10 april 2021 vindt de nationale collecteweek voor het Fonds Gehandicaptensport weer plaats. Tijdens deze week vragen meer dan 9.000 trouwe ambassadeurs aandacht voor alle sporters met een handicap. Neem maar eens een kijkje op de site

Ook bij onze korfbalvereniging hebben wij ons G-team dat al jaren begeleid wordt door Kimberley en Robert. Met het geld wat jij ophaalt faciliteren wij initiatieven die sporten en bewegen voor iedereen met een handicap mogelijk maken.

Wanneer deze collecte wordt georganiseerd voor of door een vereniging met faciliteiten voor gehandicapten dan ontvangt die vereniging (Korfbalvereniging Oranje Zwart) na afloop van de collecte 50% van het bedrag dat door alle collectanten is opgehaald.

Dan zijn we alweer een stapje dichter bij ons doel om sporten voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.

Want wij focussen ons niet op de dingen die we niet kunnen, maar op de dingen die we wél kunnen. Net als sporters met een handicap.

Meld je hieronder snel aan als collectant door een mailtje te sturen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En vergeet niet onderstaande link te delen in jullie Whatsappgroepen en op Facebook en Instagram:

https://gehandicaptensport.digicollect.nl/korfbalvereniging-oranje-zwart?t=56680459f45a618b6d7a5dc5da512206641448c18dd844084474fcf58c4332fe&utm_source=digicollect&utm_medium=facebook&utm_campaign=fonds-gehandicaptensport