Dames gezocht

Maak kennis met korfbal en raak verkocht!

Een mooi plaatje: ’s avonds met je vriendin, vrouwelijke collega, buurvrouw of in welke vorm van betrokkenheid dan ook, trainen bij korfbalvereniging Oranje Zwart. Het teamgevoel krijgen en de mooie sport korfbal ontdekken. Nadien een drankje aan de bar of op het terras en even bijkletsen.

Waarom leg ik de nadruk op dames? Om de simpele reden dat er een damestekort is ontstaan bij de seniorenteams. Uiteenlopende redenen liggen daaraan ten grondslag. Nu heeft het KNKV in het reglement opgenomen dat dames als heren mogen gaan spelen en omgekeerd… Korfbal is niet voor niets een gemengde sport, vandaar nu aandacht voor het aanbrengen van ‘echte dames’.

Ben jij lid van onze korfbalvereniging en heb jij die vriendin, vrouwelijke collega of buurvrouw, waarvan jij graag zou willen dat er op sportief gebied óók een band ontstaat? Neem haar mee en laat haar proeven van onze geweldige gemengde sport korfbal.

Om deze actie te laten slagen geven wij aan ieder lid van onze vereniging, die zorgt voor de aanbreng van een nieuwe dame bij de senioren, een waardebon van € 50,00, te besteden bij onze sponsor Sport-Inn, gevestigd aan de Oude Vismarkt 4 in Zwolle. Deze waardebon zal uitgekeerd worden wanneer het nieuwe lid ingeschreven is bij onze secretaris.

Ben jij enthousiast geworden en heb jij nu net die nieuwe dame voor ons in petto? Neem haar mee en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 5 gratis trainingen bij onze vereniging.