Ausnutria doneert € 1.500,-

Begin dit jaar heeft Jeroen van Oosten ons getipt over het feit dat Ausnutria aan maatschappelijke organisaties sponsor- en donatiebijdragen beschikbaar stelt. Naar aanleiding hiervan is een werkgroep aan de slag gegaan om een volledige aanvraag in te dienen voor een eenmalige financiële bijdrage. Het Korfbalpalenproject voor basisscholen is het initiatief dat is ingebracht.

In mei kregen wij de mededeling dat onze aanvraag was geselecteerd voor een donatie! De directie van Ausnutria vond onze aanvraag eruit springen vanwege het grote bereik van het project en de mooie link met kinderen en gezond opgroeien.

In juni is er een afspraak geweest op het kantoor van Ausnutria om symbolisch een cheque te ontvangen. Ook heeft er een kort interview plaatsgevonden voor één van de communicatiekanalen van Ausnutria.

Namens het bestuur heeft Kasper Herrewijn de cheque in ontvangst genomen en Ausnutria bedankt voor de toekenning van de donatie. “Het is een mooi bedrag waar we veel kinderen blij mee kunnen maken”.

Op de foto links Jeroen van Oosten, Teamleader Group Control; rechts Kasper Herrewijn, bestuurslid Oranje Zwart.