NAK

NAKDe NAK (oftewel de Neven Activiteiten Kommissie) zorgt voor de gezelligheid gedurende het seizoen! Regelmatig organiseren we leuke activiteiten voor de leden. Deze worden goed bezocht en zijn altijd erg gezellig.

Jaarlijks hoogtepunt is elke keer weer het Gala met o.a. de uitreiking van de prijs voor Speler en Speelster van het jaar. Verder hebben we met Pasen een priktoernooi om te kijken welk duo de beste schutters van OZ zijn.

Het seizoen wordt in juni afgesloten met een gezellige en sportieve dag met barbecue. Lopende het seizoen zijn er nog veel meer activiteiten, bijvoorbeeld aan het begin van het seizoen een groots themafeest, een casino-avond, pokeren, pubquiz, spelletjes middag. Altijd proberen we weer iets te bedenken om de leden mee te vermaken!

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, volg ons dan via Twitter (@NAKOranjeZwart)! Voor opgave en suggesties kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb jij nog een geweldig idee voor een feestje of activiteit, laat het ons weten! Graag zien we jou eens terug op één van de gezellige NAK-feestjes, en...... over menig NAK feestje .......wordt nog lang nagepraat!

 

Het einde van het seizoen komt er weer aan! Als NAK willen we het seizoen natuurlijk goed afsluiten en dat doen we met een beachkorfbaltoernooi en een barbecue.

We mogen weer korfballen en om dat te vieren organiseren we op de zaterdag 3 juli een Mixtoernooi om dit rare seizoen af te sluiten.

Vind jij een Pubquiz ook altijd zo lastig en heb je zelden een vraag goed? Bepaal zelf de vragen voor de Kerstgalaquiz!

De NAK mist jullie en door alle coronamaatregelen kunnen we nog steeds geen feestjes organiseren in het clubhuis. Daarom organiseren wij zaterdag 19 december (live via YouTube) de Kerstgalaquiz.

De NAK mist jullie, daarom organiseren we op zaterdag 9 mei een online pubquiz. Online, dus ietsje anders dan jullie van ons gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En Pascal kan dit keer zelf ook mee doen! De pubquiz wordt op een YouTubestream uitgezonden.

Afgelast ivm corona-crisis: Wie wil het jaarlijkse Eric Dikken Paaspriktoernooi nou niet winnen? Wil je een kans maken, geef je dan snel op in duo's en ga de strijd met elkaar aan.