The Masked Singer

Wauw! Wat hebben we een ontzettend gave show gezien op vrijdagavond 20 mei. 6 kandidaten: het spook, het konijn, de robot, de afrosquid, de grasmat en Olaf streden tegen elkaar om de titel The Masked Singer van Oranje Zwart.

In 5 rondes gingen zij de strijd met elkaar aan, waarbij er iedere ronde iemand werd weggestemd door het publiek. Het doek viel al snel voor het konijn en het spook, waar Mark en Linda achter de maskers schuilden. De strijd ging verder maar ook de afrosquid (Thom) en Olaf (Zoë) werden naar huis gestuurd. In de finale namen de robot (Loes) en de grasmat (Marco) het tegen elkaar op. Ook bij de jury was het spannend wie er met de prijs naar huis zou gaan. Alwin en José namen het op tegen Maarten en Job. Tot de finale wist de jury steeds te raden wie de kandidaten waren. Zij kregen de mogelijkheid tot vragen stellen en ontvingen iedere ronde een hint over de kandidaat.

Met nog twee te gekke nummers waarbij het publiek helemaal los ging, was het tijd voor de laatste stem- en raadronde. Het publiek hield het spannend, waarbij de stemmen dicht bij elkaar lagen, maar uiteindelijk heeft de grasmat de titel The Masked Singer gewonnen! En ook bij de jury was er een duidelijke winnaar, want helaas voor Job en Maarten zat niet Harry maar Marco in dit fantastische pak.

Marco (grasmat): supergoed gedaan en gefeliciteerd met deze titel! Ook Alwin en José: van harte, jullie waren megascherp en wisten bij iedere kandidaat te raden wie er achter het masker schuilde. Jullie gingen allemaal naar huis met een prachtige gouden ananas.

Bedankt dat jullie er allemaal waren!

Groetjes, de Jagro
Ilse, Jolien, Sjors, Jeffrey, Lisette, Ester, Liana en Kim

The Masked Singer winnaar