Pietenbus

Als Sinterklaas niet naar het clubhuis kan komen, dan moeten de Pieten maar bij onze jongste jeugd thuis komen! Samen met Sinterklaas regelde de Jagro daarom een heuse Pietenbus.

Zaterdag 28 november was het zover en bezocht de Pietenbus de jongste jeugd van Oranje Zwart. Het was koud, maar gelukkig wel droog. En de kou was snel vergeten, want de gezelligheid maakte alles goed. Met een box met sinterklaasmuziek, een zak vol cadeautjes, pepernoten, een korf en een bal maakte de Pietenbus heel Zwolle (en omstreken) onveilig. Overal werd de jeugd van Oranje Zwart uit huizen opgetrommeld om een wedstrijdje te spelen tegen de Pieten. Al snel bleek dat Piet er niet veel van bakte en dat onze jeugd gewoon ontzettend goed kan schieten. De Pieten wisten niet één potje winnend af te sluiten. Aan het eind van ieder bezoek kregen alle kinderen prachtige cadeautjes!

De Kangoeroes zijn natuurlijk druk aan het trainen op zaterdag, maar uiteraard werden zij niet vergeten. Onder leiding van Loes en Alexander waren onze jongste jeugdleden al met een pietentraining bezig en onze Pieten vielen er midden in. Samen werden er pakjes in de schoorsteen gegooid, estafettes afgelegd en uiteraard werd er gedanst. Ook voor hen zaten er mooie cadeautjes in de zak van Piet.

Het was een feest om rond te rijden met de Pietenbus. Een zeer geslaagde dag voor zowel de Pieten, de Jagro en, aan alle gezichten te zien, ook voor onze jongste jeugd!

In onderstaande video een kleine sfeerimpressie!