OZzi's feestje

Zondag 30 mei was het zo ver: OZzi had een stralende dag uitgekozen om zijn tweede verjaardag te vieren. De jongste jeugd van OZ had zich massaal opgegeven om dit feestje mee te komen vieren en zij brachten hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee. Zo waren er maar liefst 60 kinderen die de verjaardag van onze mascotte kwamen vieren.

Terwijl de kinderen hun cakejes aan het versieren waren, kwam het feestvarken tevoorschijn. Of eigenlijk, onze feestkangoeroe natuurlijk. OZzi werd luidkeels toegezongen door alle kinderen. Omdat OZzi natuurlijk nog maar 2 jaar werd besloot hij na dit feestelijk onthaal weer een dutje te gaan doen. De kinderen konden zich ondertussen vermaken met heerlijke oudhollandse spelletjes en waterspelletjes. Sponzentikkertje, koekhappen, zaklopen, flessenvoeten, spijkerpoepen, stoelendans, van alles kwam voorbij.

Na al deze spelletjes werd er naar hartenlust limonade gedronken, want het was natuurlijk erg warm. Aan het einde van de dag kwam de feestkangoeroe nog even langs en werd er een mooie groepsfoto gemaakt. De kinderen gingen met een zakje chips en een sleutelhanger van OZzi weer naar huis. OZzi kijkt terug op een fantastische verjaardag. En aan de reacties van de kinderen te horen hebben zij ook een ontzettende leuke dag gehad!

Hier kan je de foto's van het superfeest bekijken.

Alle helpende handjes: ontzettend bedankt om deze dag zo’n groot succes te maken!

Liefs,
De Jagro