Jagro

JagroBinding en beleving binnen de vereniging is belangrijk. Naast korfballen worden hiervoor ook overige activiteiten georganiseerd. Voor de jeugdleden doet we dit met de JAGRO, dit staat voor jeugdactiviteitengroep. Bij alle activeiten proberen we de jeugd te betrekken bij het warme gevoel van de vereniging.

Een aantal activiteiten komen jaarlijks terug, zo organiseren we het bezoek van Sinterklaas, activiteiten rondom pasen en het jeugdweekend, ook puppillen van de week worden door ons uitgenodigd. Verder proberen we zoveel mogelijk te variëren en aansluiting te vinden wat op dat moment voor de jeugd relevant is. Zo hebben we de afgelopen jaren onze eigen versies van populaire tv shows georganiseerd en een escape room in de kleedkamers gebouwd. Ook staan we open voor ideeën vanuit de jeugd en stemmen we regelmatig af met de jeugd wat ze leuk vinden om te doen.

Huidige samenstelling Jagro:

Kim Zwiers (voorzitter), Lisette van Dijken ( (co)voorzitter), Liana van Beesten, Imme Huiskamp, Kim Witting, Jeffrey Dreuning en Jolien Klinkhamer.

Daarnaast draaien op de achtergrond Heleen Smit en Ester Herrewijn nog mee

Jagro 20 21

Op de foto van links naar rechts: boven: Kim Witting, Jolien Klinkhamer, Lisette van Dijken, Kim Zwiers. Onder: Jeffrey Dreuning, Imme Huiskamp en Liana van Beesten

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ContactTelefoon
Kim Zwiers 06-23481233
Lisette van Dijken 06-46519572

Wauw! Wat hebben we een ontzettend gave show gezien op vrijdagavond 20 mei. 6 kandidaten: het spook, het konijn, de robot, de afrosquid, de grasmat en Olaf streden tegen elkaar om de titel The Masked Singer van Oranje Zwart.

We gaan weer op kamp. Geef je allemaal op, want hoe meer superhelden en schurken we bij elkaar hebben, hoe leuker het weekend!

Vrijdagavond 20 mei om 19:30 uur is het zover: dan start de show van The Masked Singer bij Oranje Zwart. Kun jij raden wie er in de pakken zitten? Ben jij klaar voor een musicale en verrassende avond? Kom dan vrijdagavond 20 mei naar de kantine van Oranje Zwart.

6 maart is het zover! We gaan weer schaatsen met de Jagro. Geef je uiterlijk 24 februari op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,